Junior verzuimprofessional Kevin Verwoerd aan het woord

Junior verzuimprofessional Kevin Verwoerd aan het woord

Nadat ik mijn studie Sportmanagement en Ondernemen had afgerond, was het tijd om mijn kennis in de praktijk te brengen. Mijn interesse in preventie leidde me naar het actuele onderwerp van verzuim. Een positief gesprek met SV Werkt in Zoetermeer bevestigde dat dit het juiste pad voor mij was.

Samen op zoek naar een geschikte eerste opdracht
Dankzij SV Werkt ben ik recent gestart bij Synthra, een arbodienstverlener in Rotterdam. Deze stap betekent voor mij een boeiende introductie in de wereld van verzuim. Mijn ervaring bij Synthra is zeer positief. Het is een uitstekende beginnersfunctie waar ik de kans krijg om veel te leren op verschillende gebieden.

De samenwerking tussen SV Werkt, Synthra en mijzelf voelt erg prettig aan
Iedereen is betrokken en streeft naar een situatie waarin alle partijen winnen. Groei staat centraal, en de focus op het opdoen van ervaring is typerend voor deze samenwerking. De communicatie verloopt helder en duidelijk.

Wat ik precies doe?
Binnen de afdeling Verzuim, met specifieke focus op Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT), concentreer ik me op de inkomenszekerheid van werknemers. Mijn huidige taken zijn voornamelijk gericht op de cao VVT, met als doel het beschermen van het inkomen van medewerkers bij arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.

Al met al ben ik enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking biedt en kijk ik uit naar verdere groei en ontwikkeling binnen dit interessante vakgebied.
Alles accepteren