-

SV Werkt: de bevlogen matchmaker tussen professionals en organisaties

SV Werkt. Voor jou. Als ZZP’er of in vaste dienst.
SV Werkt is de matchmaker tussen professionals en organisaties op het gebied van HR, verzuim of sociale zekerheid. Wij bieden (young)professionals uitdagende interim vacatures bij de meest uiteenlopende bedrijven, op basis van een vast contract of als ZZP’er. Als werknemer of ZZP’er begeleiden we jou naar een nieuwe job of opdracht.

SV Werkt. Voor de organisatie.
Als organisatie kun je bouwen en vertrouwen op de expertise en het portfolio met casemanagers en specialisten van SV Werkt. Doordat wij beschikken over een breed netwerk met de beste professionals, ben jij als organisatie verzekerd van de juiste (interim) werknemer. Bovendien werken we met een persoonlijk en bevlogen team – iets wat zichtbaar is in onze persoonlijke benadering omtrent de detachering.

Pioniers
Niet alleen de professionals in ons portfolio zijn uit het juiste hout gesneden. Ook ons team is ambitieus, innovatief en bovendien behoorlijk impactvol. Dat komt mede door enthousiasme, maar ook door jarenlange ervaring op het gebied van HR, verzuim en sociale zekerheid. Noem het pionieren: wij weten wat de markt nodig heeft, nog voordat het werkveld het zich beseft. Niet voor niets zijn wij de specialist.

Frisse blik
Young professionals. Wij krijgen er geen genoeg van. Maar ook de meer ervaren rotten in het vak zijn welkom bij SV Werkt: zolang je met een frisse blik zaken kunt bekijken en je een portie lef durft te tonen. Daar begint succes, is onze visie. Binnen SV Werkt zijn er tal van ontwikkelingsmogelijkheden, te denken aan bijvoorbeeld coaching. Energie, ambitie en coaching leidt tot succes, weten wij uit ervaring.

Ontwikkeling
Niets is zo belangrijk op professioneel vlak dan ontwikkeling van talent en de begeleiding naar een succesvolle carrière met impact. Door de juiste traineeships en -coaching weet ons team het beste uit professionals te halen. Daar hebben de ZZP’ers of werknemers wat aan – maar ook de organisatie waar de employée aan de slag gaat heeft daar baat bij. Samen groeien, dat werkt.

Bevlogenheid
Talent is belangrijk, bevlogenheid is essentieel. Pas als je bereid bent om te leren, kun je groeien als mens en als professional binnen hr, verzuim en sociale zekerheid. Die passie voelen onze professionals, maar óók de organisaties met wie we samenwerken. Zij zijn op zoek naar gedreven medewerkers die adequaat en fris aan de slag gaan. Ons team haalt het beste uit iedere professional. Ook wij zijn #uithetjuistehoutgesneden.

ZZP'ers gezocht!
Mooie opdrachten bij aantrekkelijke opdrachtgevers

Dankzij ons grote netwerk kunnen wij, in onze flexibele schil, regelmatig zzp’ers aan interessante opdrachten helpen en hen daarbij begeleiden naar verdere groei.

Meld je aan
Ieder kwartaal
Intervisie bijeenkomst

Ieder kwartaal is er een intervisie bijeenkomst die wordt afgesloten met een leuke activiteit én een gezellig diner.

Wij zijn de mensen van SV Werkt

Met dit bevlogen team zetten wij onze professionals in bij aantrekkelijke opdrachtgevers. Zoek je een interim professional of ben je op zoek naar een uitdagende baan? Neem dan contact met ons op. 

Liselot Bes

Liselot Bes

“Vanuit mijn achtergrond als Toegepast Psycholoog vind ik het belangrijk dat er binnen SV Werkt ruimte is voor ontwikkeling. Ik moedig talentmanagement bij onze opdrachtgevers aan en onderzoek hoe SV Werkt hier een steentje in kan bijdragen.”
Lisa Samson

Lisa Samson

"Wat een energie krijg ik van mijn baan bij SV Werkt! Als HR Adviseur mag ik mensen een toffe baan aanbieden en verder helpen in hun carrière. Mijn doel? Dat onze medewerkers écht op hun plek zitten en net als ik zichzelf kunnen zijn."
Henriëtte Verbeek

Henriëtte Verbeek

"Communicatie is mijn 'vak'. Ik vind het dan ook ontzettend leuk om in samenwerking met mijn collega's bij te dragen aan het succes van SV Werkt. Daarnaast ontmoet ik graag energieke mensen die een stap in hun carrière willen maken".
Jeroen van der Sterren

Jeroen van der Sterren

"Al staat er 'directeur' op mijn visitekaartje, mijn energie haal ik nog steeds uit het binnenhalen van leuke opdrachten voor onze professionals."
Michiel Bakker

Michiel Bakker

“Wat een topteam is dit! Het SV Werkt avontuur begon in 2015. Ik ben trots op waar we nu staan. Vaak krijg ik de vraag: ‘Hoe groot willen jullie eigenlijk worden?’ Groei is voor mij geen doel, groeien is absoluut mooi, maar alleen als dat kwalitatief goed kan.”
Volg ons op LinkedIn
Alles accepteren