Sociale zekerheid

SV Werkt. Voor jou. Als ZZP’er of in vaste dienst.
Als professional op het gebied van sociale zekerheid houd jij je bezig met o.a. wet- en regelgeving op het moment dat een personeelslid in de ziektewet of WGA terechtkomt. Jij kent als geen ander het klappen van de zweep omtrent arbeidsongeschiktheidsregelingen en beheert jouw cases adequaat en secuur. Een uitdaging? Kom maar op!

Jij bent uit het juiste hout gesneden. Dat betekent dat jij als interim casemanager ziektewet of WGA, arbeidsdeskundige, sociale zekerheidsjurist, AOV acceptant of AOV casemanager direct aan de slag kunt bij een organisatie. Misschien heb je al enkele jaren werkervaring of kom je net vers van de opleiding, één ding is zeker: je hebt zin om aan de slag te gaan.

Bekijk nu de vacatures

SV Werkt biedt jou als specialist uitdagende functies bij uiteenlopende organisaties op het gebied van sociale zekerheid. Doordat wij beschikken over een breed netwerk en jarenlange kennis op het gebied van detachering, weten wij de juiste connectie te maken tussen jou en een passend bedrijf.

SV Werkt. Voor de organisatie.
De naam zegt het al: een organisatie betekent organiseren, zeker op het gebied van sociale zekerheid. De juiste afwikkeling en verwerking van de processen omtrent ziekte, verzuim, arbeidsongeschiktheid en uitdiensttreding is van cruciaal belang om zowel de organisatie als de medewerker te beschermen.

Jij zoekt een casemanager ZW of WGA, een arbeidsdeskundige of een andere sociale zekerheidsspecialist die uit het juiste hout is gesneden. Interimmers die klaar zijn voor een uitdaging en met een heldere visie orde op zaken stellen en de regels en wetgeving van haver tot gort kennen. De wet en regelgeving omtrent ZW en WGA is zeer specifiek en vraagt om de juiste kennis en kunde. Het enige wat je hoeft te doen is de functieomschrijving en/of hulpvraag bij ons neer te leggen, dan vinden wij jouw nieuwe sociale zekerheids-superheld.

Maak nu een afspraak

SV Werkt beschikt over een indrukwekkend portfolio met een enorme diversiteit aan interim professionals. Ieder bedrijf en elk vraagstuk vraagt om een ander talent. Wij zorgen voor de beste match, passend bij de behoefte van jouw organisatie.

Alles accepteren