Verzuimspecialist

Ben je gepassioneerd door het welzijn van medewerkers en wil je een cruciale rol spelen in het ondersteunen van bedrijven bij het beheren van verzuim? Dan is de rol van verzuimspecialist wellicht iets voor jou. Als verzuimspecialist ben je de schakel tussen werknemers, werkgevers en zorgverleners. Je richt je op het voorkomen van verzuim en het begeleiden van werknemers terug naar hun werkplek na een periode van afwezigheid.

Jouw carrière op het gebied van verzuim

Een carrière als verzuimspecialist biedt een unieke kans om echt impact te maken op de werkvloer. Je werkt nauw samen met HR-afdelingen om verzuimbeleid te ontwikkelen en implementeren, biedt ondersteuning bij de re-integratie van langdurig zieke werknemers en adviseert over preventieve maatregelen om verzuim te voorkomen. Je gebruikt jouw expertise om een positieve werkomgeving te creëren waarin werknemers zich gewaardeerd voelen en gemotiveerd zijn om aan het werk te blijven.

De persoon achter de specialist

Om succesvol te zijn als verzuimspecialist, zijn uitstekende communicatievaardigheden, een sterk empathisch vermogen, en grondige kennis van wet- en regelgeving rond ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid essentieel. Hoewel een achtergrond in HR, psychologie, gezondheidswetenschappen, of een vergelijkbaar veld een mooie basis kan zijn voor de rol als verzuimspecialist, hecht SV Werkt veel waarde aan de persoon achter het cv. Wij zijn overtuigd van het belang van diversiteit in ervaringen en perspectieven. Daarom staan we ook open voor kandidaten met een andere achtergrond en nodigen we hen graag uit voor een gesprek. 

Aan de slag als verzuimspecialist

Als verzuimspecialist maak je het verschil door het welzijn van werknemers te bevorderen en te werken aan een gezonde en productieve werkomgeving. Ben je klaar om deze uitdagende en lonende carrière aan te gaan? Ontdek dan samen met SV Werkt de mogelijkheden om verzuimspecialist te worden en draag bij aan het creëren van een betere werkomgeving voor iedereen. Lisa Samson 06-411 611 72komt graag met je in contact om meer te delen over de mogelijkheden.


Of meld je aan als ZZP'er

Alles accepteren