-

VOOR ERVAREN & YOUNG PROFESSIONALS

Zijn wij jouw matchmaker?

Mooie opdrachten bij aantrekkelijke opdrachtgevers. Of je nu (veel) ervaring hebt of net je opleiding hebt afgerond, het belangrijkste is jouw drijfveer om je projectmatig - in de wereld van HR, verzuim en/of sociale zekerheid - verder te ontwikkelen.

Staat jouw regio of functie er niet bij en ben jij #uithetjuistehoutgesneden? Neem vooral contact met ons op, de kans is GROOT dat we toch een match zijn.

Of zoek jij een stageplek?
HEB JIJ MEER DAN 5 JAAR WERKERVARING?

Ben jij onze nieuwe senior?

Ben je een ervaren HR/ verzuimspecialist of ben je een kei in het vakgebied van sociale zekerheid en streef je naar een nieuwe en uitdagende fase in je carrière? Bij SV Werkt bieden we boeiende opdrachten die perfect bij jouw ervaringsniveau passen. Als interim-professional kun je bij ons aan de slag en de mogelijkheid ervaren om aan diverse opdrachten te werken, zonder dat je de verantwoordelijkheden van een ZZP'er hebt.

Ontdek jouw kansen3 TOT 5 JAAR WERKERVARING?

Ga voor een medior functie!

Ben je na enkele jaren werkervaring bij je huidige werkgever nieuwsgierig naar wat er nog meer te ontdekken valt? Ben je er zeker van dat de wereld van HR, verzuim of sociale zekerheid jouw roeping is, maar voel je dat je ontdekkingsreis nog lang niet ten einde is? Zou je graag de kans willen krijgen om een kijkje te nemen in de keukens van diverse bedrijven en jezelf stevig te ontwikkelen in de komende jaren?

Lees snel verder
YOUNG PROFESSIONALS PROGRAMMA VERZUIM

Start met jouw droombaan

Speciaal voor ambitieuze young professionals heeft SV Werkt een Young Professional Programma (YPP) ontwikkeld. Naast dat we je van top tot teen klaarstomen voor het échte werk, begeleiden we je tijdens je werktraject intensief. Hierdoor ga jij zelfverzekerd aan de slag en kun je vertrouwen op ruggespraak en advies van professionals uit het vakgebied van verzuim.

Dus, waar wacht je nog op? Meld je aan voor het YPP en kick off your career!

Bekijk nu het YPP!
Volg ons op LinkedIn
Alles accepteren