SV Werkt en Paul ter Wal: de weg naar duurzame inzetbaarheid


SV Werkt levert een bijdrage aan beide aspecten: zowel extra mankracht als het uitvoeren van onderzoek middels een verzuimscan door Paul ter Wal.

Paul ter Wal, internationaal inzetbaarheidsexpert en "Global Engagement Explorer," heeft een indrukwekkende staat van dienst van meer dan 25 jaar als spreker, consultant en trainer voor managers, HR-directeuren en medewerkers. Hij brengt diepgaande kennis en expertise naar de tafel. Naast zijn praktische ervaring dient Paul ook als gastdocent aan de Universiteit van Maastricht, waar hij bijdraagt aan het programma Master Werk, Gezondheid en Carrière. Paul's focus ligt op het helpen van organisaties om hun resultaten te verbeteren door duurzame inzetbaarheid te bevorderen, gedreven door gedeelde kernwaarden en een duidelijke missie en visie.

Bevlogen medewerkers zijn immers innovatiever, creatiever en productiever en leveren een grote bijdrage aan uw resultaten. Voor meer informatie verwijzen we je ook graag door naar de Blog van Paul; Happiness makes money.
Alles accepteren